Ас на Левски: На 99% мога да кажа, че в България ще играя само за Левски


Ас на Левски: На 99% мога да кажа, че в България ще играя само за Левски
Снимка: Официална страница на Левски

1475 0

Нападателят на Левски Найджъл Робърта бе избран за Футболист №1 на 28-ия кръг на Първа лига в анкетата на "Пресклуб България". Нидерландецът събра 9 гласа, оставяйки далеч зад себе си Вандерсон от Лудогорец – 6 гласа, Петър Атанасов от Ботев (Враца) с 2 гласа и Радослав Василев от Арда и Пламен Гълъбов от ЦСКА с 1.

След награждаването той говори за бъдещето си в тима, след като по-рано се появиха спекулации, че може да бъде продаден. "Зависи от това Левски дали ще приеме евентуална оферта за мен. Ако пред мен се открие възможност, да направя крачка напред в моята кариера, мисля, че не само за мен, а и за Левски ще бъде добре да се осъществи този трансфер. Разбира се офертата трябва да бъде от финансово естество добра, както за Левски, така и за мен. Също така аз трябва да бъда заинтересован от нивото на отбора", заяви той.

"Аз ще дам максимума от себе си в двубоя срещу Лудогорец. Никой не вярваше, че ще спечелим и срещу Берое. На 99% мога да кажа, че в България ще играя само за Левски. Това е най-големият клуб в тук. Ситуацията не е толкова добра в момента, но аз вярвам, че всичко ще се оправи до няколко седмици", допълни още Робърта. А какви проблеми има Георги Тодоров със състава за двубоя с Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички