Унгарският външен министър: БФС изнесе срамен и жалък фарс!


Унгарският външен министър: БФС изнесе срамен и жалък фарс!
Снимка: МВнР

3053 0

Унгарски политици също се изказаха по повод скандалите около организирането на мача на националния ни отбор по футбол с техния тим. Отношение по темата взе министърът на външните работи и търговията - Петер Сиярто, който унищожи БФС.

Думите на Петер Сиярто

"След срамния и жалък фарс, изнесен от БФС, унгарският национален отбор по футбол играе квалификация за Европейско първенство в София без фенове", написа той във Фейсбук.

Колко унгарски фенове са в София?

Сиярто обяви още, че около 300 унгарски фенове са пътували до българската столица, въпреки че няма да могат да влязат на стадиона. Министърът ги предупреди за готвения от българските им събратя протест.

Четирима консули пазят запалянковците у нас

Той ги призова да се пазят и да се свържат с консулите на летището и стадиона, ако възникнат проблеми. Въпросните консули са четирима и имат за задача да гарантират безопасността на привържениците и да им съдействат.

Един от тях е заел позиция на летището, един ще е на стадиона, а другите двама ще бъдат на мястото, където феновете ще гледат масово двубоя България - Унгария. А ето как Бойко Борисов коментира скандала около мача с Унгария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички