Украинският Металист Харков "скри шапката" на Славия цели пет пъти


Украинският Металист Харков "скри шапката" на Славия цели пет пъти
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1173 0

Отборът на Славия записа много тежко поражение от Металист Харков с 0:5 във втората си проверка по време на лагера в Турция!

Двубоят започна разочароващо за "белите" и още в четвъртата минута Йевхен Подлепенец даде преднина в полза на Металист. В 32-ата минута удар на Маилтон от пряк свободен удар се отби в гредата зад Светослав Вуцов.

Само минута след началото на втората част Йевхений Рязанцев с удар от движение удвои преднината Металист. В 53-ата минута защитникът Олександър Мизюк също се разписа във вратата на Славия, докато Артур Мурза с глава направи 4:0 само три минути по-късно.

Десет минути преди края на редовното време на мача Едуард Сарапий оформи крайното 5:0 в полза на тима от Харков. В допълнителното време опасен шут на Радослав Кирилов от фаул срещна гредата на вратата на украинския отбор.

Следващият приятелски мач на Славия в Турция ще бъде срещу Теплице (Чехия) на 25 януари! В този линк можете да си припомните как завърши първата контрола на "белите" в южната ни съседка!

Стартов състав на Славия срещу Металист Харков: Вуцов, Попадийн, Виячки, Георгиев, Соарес, Минчев, Атанасов, Нгуена, 11. Добрев, Тасев, Бакеро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички