Славия стартира лагера в Анталия с класическа загуба в щур мач срещу поляци


Славия стартира лагера в Анталия с класическа загуба в щур мач срещу поляци
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1257 0

Отборът на Славия допусна поражение в първата си контролна среща по време на лагера в Анталия. Отменен гол, греда и сериозен малшанс белязаха загубата на "белите" срещу полския Стал Миелец с 0:3.

По-рано през деня Левски и Лудогорец също играха приятелски мачове срещу полски тимове. И двете срещи завършиха 1:1!

След само пет минути игра попадение на Радослав Кирилов бе отменено заради засада. След точно четвърт час славистите имаха късмет да не допуснат гол след центриране в наказателното поле, което се превърна в удар, но топката се отби в гредата зад Светослав Вуцов.

В 29-ата минута шут на Мартин Сораков премина покрай гредата. В последната минута на първото полувреме удар на новото попълнение Йон Бакеро срещна гредата на вратата на полския отбор.

След почивката старши треньорът Златомир Загорчич направи множество промени в състава на "белите". В 62-ата минута Конрад Вжесински изведе Стал напред в резултата след прецизно изпълнение на 11-метров наказателен удар.

Десет минути след това Мачей Домански също се разписа във вратата на Славия, а Аркадиуш Касперкиевич с удар от наказателното поле оформи крайното 3:0 секунди преди края на срещата.

Отборът на Загорчич може да съжалява и за пропуските си в наказателното поле на противника в самия край на двубоя. На 22 януари славистите ще играят контрола с украинския Металист Харков!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички