Тунчев: Беше трудно, няма как да не се радваш, когато побеждаваш Любо Пенев


Тунчев: Беше трудно, няма как да не се радваш, когато побеждаваш Любо Пенев
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

495 0

Треньорът на Арда (Кърджали) - Александър Тунчев, остана доволен от победата над Хебър в 10-ия кръг на Първа лига. Той призна, че не е било лесно, а успех срещу треньор като Любослав Пенев е още по-значим.

"Още от началото знаехме, че мачът ще е труден. Говорихме през седмицата, че ще ни бъде трудно. Някои очакваха, че с лекота ще победим. През второто полувреме имахме някои ситуации, мисля че подходихме сериозно към мача.

Днес беше адски топло в Кърджали и беше трудно за игра. Поздравих момчетата за реакцията, когато допуснахме изравняване, не дадохме надежди на Хебър, че може да стигне до обрат", започна той след успеха.

"Любо Пенев е един от нашите добри треньори и винаги е удоволствие да се изправяш срещу него, а когато победиш, няма как да не се радваш", продължи Тунчев.

Той бе запитан как ще се отнесат към следващия мач на тима - срещу Крумовград на 28 септември. "Както към всеки следващ мач, води се регионално дерби, но няма да играем в Крумовград. Ще подходим абсолютно сериозно", гласеше отговорът му. А ето от какво бе недоволен колегата му Любо Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички