„Атаките на нашите "доброжелатели" няма да успеят“! Арда Кърджали с категорична позиция


„Атаките на нашите "доброжелатели" няма да успеят“! Арда Кърджали с категорична позиция
Снимка: Официален сайт на Арда Кърджали

1200 0

Ръководството на Арда Кърджали излезе с официално опровержение на информации, касаещи спортно-техническия щаб на клуба. Според въпросните спекулации кърджалии ще се разделят с  треньора Александър Тунчев и спортния директор Ивайло Петков.

Шефовете на Арда обаче категорично отрекоха подобна възможност. Те определиха тези информации като атаки от „доброжелатели“.

Ето я и позицията на Арда:

"Ръководството на ПФК Арда категорично опровергава слуховете, според които спортният директор Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев ще бъдат освободени. Ние, като ръководство заставаме плътно зад тях и ги подкрепяме във всеки един момент. Разчитаме на двамата, които се справят с поставените задачи и цели. Напълно сме наясно от къде идват тези атаки, но на нашите „доброжелатели“ ще им кажем, че нещата им няма да се получат.

Отборът върви в правилна посока, направихме трансфери на футболисти извън България, привлякохме нови на тяхно място и успехите тепърва предстоят. Ивайло Петков има пълен картбланш относно трансферите, както и Александър Тунчев при избора на титулярен състав. Надяваме се, че по този начин ще внесем необходимото спокойство сред Вас и заедно ще се радваме на предстоящите успехи на Арда".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Александър Тунчев не остана изцяло доволен след разгрома над Ботев Враца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички