Треньорът на Спартак Варна преди дербито с Черно море: Нека след мача да имаме честта и силите да се погледнем в очите


Треньорът на Спартак Варна преди дербито с Черно море: Нека след мача да имаме честта и силите да се погледнем в очите
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1547 0

В събота (22 октомври, 15:15 часа) Спартак Варна приема Черно море в първото дерби на морската ни столица от 13 години насам. Наставникът на "соколите" - Тодор Киселичков, заяви на пресконференция преди сблъсъка, че съставът на Илиан Илиев е един "изключително грамотен отбор": 

"Черно море за мен е изключително добър отбор, излишно е да им правя реклама. Играят добър и атакуващ футбол с бързо движение на топката, пресират - за мен един изключително грамотен отбор. На базата на всичко това ние ще се опитаме да се подготвим и се надявам да изглеждаме подготвени в мача, да сме добре на игрището и естествено да победим", каза Киселичков, цитиран от "БТА".

Треньорът на Спартак бе категоричен, че най-важното е да има феърплей: "Ще се подготвим максимално добре за мача и пак казвам - надявам се най-вече да победи футболът, футболът на самия терен и нека след мача да имаме честта и силите да се погледнем в очите. Най-важното е да има феърплей, добронамереност и футбол и който бъде по-добър в мача, може би, той ще победи. Това е нашата цел".

47-годишният Киселичков отправи и апел към феновете на Спартак Варна: "Призовавам ги да заповядат на стадиона и да подкрепят нашия отбор с всички цивилизовани средства. Нека долу на терена да играем футбол, а на трибуните да властва мирът и подкрепата към отбора".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Ще стане пълна грозотия" - треньорът на Черно море се надява съдията да не развали дербито със Спартак Варна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички