Треньорът на Пирин Благоевград: Мачът приключваше, ако бяхме вкарали втори гол


Треньорът на Пирин Благоевград: Мачът приключваше, ако бяхме вкарали втори гол
Снимка: Lap.bg/ Velizar Eremiev

1291 0

Треньорът на Пирин Благоевград  Красимир Петров изрази съжалението си, че тимът му не успя да стигне до втори гол, за да триумфира при визитата си на Спартак Варна. Двубоят завърши 1:1, като „соколите“ се докопаха до хикса в края на срещата.

Има няколко причини за резултата. До 30-та минута контролирахме мача, изпуснахме добри шансове да си решим мача. Всичко се получаваше до този момент и стояхме добре. През второто полувреме направихме промени, имаме доста нови играчи и такива без игрова практика. Затова загубихме концентрация в някои моменти“, коментира Петров.

Ако беше станало 2:0, мачът щеше да приключи. Можеше да отбележим и още едно попадение, но така се разви мача. Продължаваме да работим. Смятам, че не правим нищо грешно. Вярваме в това, което правим“, продължи той.

Ако ни се отдаде възможност, ще вземем нови играчи, но засега не търсим. Не мога да кажа дали ще е предимство, че имаме повече мачове от Славия“, завърши специалистът. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички