Пирин и ЦСКА 1948 не успяха да се победят след много драма и емоции в Благоевград


Пирин и ЦСКА 1948 не успяха да се победят след много драма и емоции в Благоевград
Снимка: Velizar Eremiev - Chocho / LAP.bg

2066 0

Отборите на Пирин Благоевград и ЦСКА 1948 не успяха да се победят в мач от втория кръг на Първа лига за сезон 2022/23, завършвайки при резултат 1:1. "Орлетата" поведоха рано-рано в мача, а пък в самия му край гостите успяха да изравнят след точно изпълнена дузпа.

Още в петата минута домакините откриха резултата. Преслав Йорданов се извиси над всички в наказателното поле, засичайки центриране от корнер с глава и прати топката във вратата на Даниел Наумов.

Последваха силни минути за футболистите на Пирин, които дори можеха да удвоят преднината си на няколко пъти. ЦСКА 1948 взе инициативата след 20-ата минута, но шансовете на столичани бяха пропуснати от Октавио, Алекс Колев и Джонатан.

С началото на втората част гостите се активизираха и се втурнаха да търсят гола. В 54-ата минута Янко Георгиев се намеси ключово, предотвратявайки почти сигурен гол от връхлитащия към топката Георги Русев. Последваха минути, в които не се случи нищо по-интересно. Пирин се затвори и не даваше шансове на футболистите на Любослав Пенев.

В добавеното време на срещата обаче, след консултация с ВАР, бе отсъдена дузпа за ЦСКА 1948. Зад топката застана Ивайло Чочев, който бе безупречен от 11 метра и успя да изравни.

Следващата седмица „орлетата“ ще пътуват до Варна, където ще гостуват на Спартак. Тимът на Любослав Пенев пък ще приеме шампиона Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички