Наставникът на Пирин Благоевград: Скандалният мач от предния кръг няма да ни повлияе


Наставникът на Пирин Благоевград: Скандалният мач от предния кръг няма да ни повлияе
Снимка: Lap.bg/ Velizar Eremiev

1149 0

Пирин (Благоевград) излиза в търсене на първа победа след подновяването на сезона в родния елит. "Орлетата" гостуват на новака в Първа лига Спартак (Варна) на 22-и юли от 18:30 ч. 

В 1-ия кръг те допуснаха загуба с 1:2 от пловдивския Локомотив, а във втория завършиха наравно 1:1 срещу ФК ЦСКА 1948 в мач, който беше белязан от скандал, поради съмнения в тенденциозно съдийство. Старши треньорът на "зелените" - Красимир Петров, сподели очакванията си за предстоящия сблъсък.

"Очаква ни много труден мач срещу мотивиран съперник, който показа доста добра игра до момента, макар че загуби и двата си мача. Спартак е стойностен и агресивен отбор, който се старае да играе добър футбол", заяви наставникът пред "fcpirin.com".

"По отношение на нашия отбор, в този мач искам да видя стила, към който се стремим – да играем атакуващо, със самочувствие в половината на съперника, да използваме креативността на нашите футболисти.

Разбира се, трябва да покажем отговорност и концентрация и във фаза защита, защото в противен случай ще загубим така нужния ни баланс. Не мисля, че скандалният мач от предния кръг ще повлияе на настроението в отбора. Готови сме за предстоящия мач и се надявам да покажем стойностна игра и да се поздравим с добър резултат", допълни още той.

Ето позицията, с която "орлетата" излязоха срещу българското съдийство

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички