Тодор Янчев подчерта, че е реалист и посочи тежестта на ЦСКА 1948 в борбата за титлата


Тодор Янчев подчерта, че е реалист и посочи тежестта на ЦСКА 1948 в борбата за титлата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1111 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, говори преди шампионатната визита на Черно море от 28-мия кръг на Първа лига. Той отчете силните страни на съперника и похвали колегата си Илиан Илиев. 

Наставникът на столичани коментира и шансовете на тима му в битката за титлата, след като "червените" са трети във временното класиране, но изостават на 8 и 10 точки, съответно на втория Лудогорец и на лидера ЦСКА.

 Мнението на Янчев

"Черно море е един от най-добре представящите се отбори и много силен домакин също така. Знаем силата на техния отбор. Имат много добър старши треньор в лицето на Илиан Илиев, който дълги години върши добра работа.

 

За притеснение не може да става въпрос, има доста мачове до края. Още повече, че само след три кръга ще се отдели първата шестица. Там всеки може да бие всеки и да губи точки от всеки. Рано е да мислим, че сме си свършили работата. Тепърва предстои развръзката на сезона. Така че последният месец и половина ще бъде най-важният. 

Шансове за шампиони? Не, аз съм по-реален човек. Мисля, реално и трезво. Няма смисъл да се говорят такива думи и нереални неща. В момента сме на трето място и ако можем да го устискаме, ще бъде добре. А вече всеки мач играем за победа, независимо срещу кого. Но това са силни думи, че можем да се намесим в борбата за титлата, предвид факта, че с отборите пред нас точковата разлика е голяма“, категоричен е Янчев преди визитата.

Следете всичко най-интересно от Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички