Тодор Янчев потвърди: ЦСКА 1948 без голямата си звезда в първия полуфинал за Купата


Тодор Янчев потвърди: ЦСКА 1948 без голямата си звезда в първия полуфинал за Купата
Снимка: БГНЕС

2548 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев разкри неприятна новина за отбора, а именно, че Ивайло Чочев няма да е на разположение за първия полуфинал за Купата. "Червените" гостуват на Локомотив София в сряда от 17:30 часа.

Голяма липса за отбора в предстоящия двубой

"Ивайло Чочев няма да може да бъде използван в предстоящия сблъсък, както него, така и още един двама. Имаме си своите проблеми. Това са неща от футболния живот както на треньора, така и на самите играчи, които преминават през препятствия", сподели Янчев на пресконференцията си преди двубоя срещу столичните "железничари".

Трофей винаги е цел пред Янчев

Тодор Янчев заяви, че се надява отборът му да стигне до финала за Купата, но в никакъв случай няма да се стигне до пренебрегване на двубоите в Първа лига. Там отборът му е на третото място. "На този етап няма слаби отбори. Такъв е регламентът на турнира. Готвим се и за двата мача. Винаги е хубаво, когато победиш даден съперник. Мачът за първенство е в историята и този няма нищо общо с предишните два сблъсъка. Очаквам два коренно различни мача. Това, че сме били с 6:0, не означава, че ще мине всичко по мед и масло и в "Надежда".

"Достигаме за първи път в историята на клуба до такъв етап. Дано играем и финал. В първенството гоним класиране, даващо право на участие в европейските клубни турнири. Винаги е хубаво, когато имаш високи цели. Винаги съм се борил да постигна нещо и съм бил в отбори, които са се борили да спечелят трофей". Главен съдия на утрешния полуфинал ще е Радослав Гидженов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички