Героят за ЦСКА 1948 Радослав Кирилов: Имаме голяма класа... Мислим мач за мач


Героят за ЦСКА 1948 Радослав Кирилов: Имаме голяма класа... Мислим мач за мач
Снимка: Cska1948.bg

1708 0

ЦСКА 1948 постигна труден успех с 3:2 като гост срещу Локомотив София в първия мач между двата тима от полуфиналите за Купата на България. Един от голмайсторите днес - Радослав Кирилов, сподели коментара си за изминалата среща.

Трудният успех

"Труден мач, отборът на Локомотив София играе здрав футбол. Показахме качествата си през първото полувреме, вкарахме си положенията, но през второто - отстъпихме инициативата и не успяхме да затворим полуфинала, той ще се реши в следващия мач", започна Кирилов.

Отпускането през втората част и контузиите в тима

"Говорихме си, че не трябва да се дърпаме назад, не трябва да отстъпваме. Отборът на Локо София създаде ситуации, които ни накараха да се дръпнем назад, а те взеха инициативата

Отсъстваха ключови футболисти, но имаме голям потенциал, разполагаме с голяма скамейка и класни играчи. Тези, които взеха участие се представиха страхотно днес".

Играта на Кирилов зад нападателя

"При нас има голяма класа - хора, които могат да играят на различни позиции. Треньорът ни върти на различни позиции, а ние трябва да даваме най-доброто от нас".

Реваншът

"Съжаляваме, че не затворихме мача. Но от друга страна, и победата е важна. Имаме резултата, на който да разчитаме. Тепърва трябва да мислим за първенството, имаме два мача преди реванша и трябва да мислим мач за мач", завърши Кирилов.

Ето какво сподели и Тодор Янчев след успеха над Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички