Тодор Янчев: Всичко ще се реши на реванша, вратата е отворена и за двата отбора


Тодор Янчев: Всичко ще се реши на реванша, вратата е отворена и за двата отбора
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

836 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев поздрави своите футболисти за успеха с 3:2 като гост на Локомотив София в първата полуфинална среща за Купата на България. Българският специалист обаче поясни, че сблъсъкът остава отворен и финалистът от двойката е все още неясен.

Коментар за мача

"Поздравявам футболистите си за добрата игра. Контролирахме ситуацията до изгонването на Симеон. Мисля, че картонът бе пресилен.

Втората част също започнахме добре, изтървахме две добри ситуации, а след това стана 3:2 и дадохме надежда на Локомотив, че могат да постигнат нещо. Искам да поздравя отново отбора, че показа характер, въпреки че бяхме с човек по-малко. Доволен съм.

Лично аз знам къде е причината за спада след почивката. Гледам да не коментирам, за да не отивам в друго направление", започна Янчев.

Отсъстващите в ЦСКА 1948

"Този мач имахме доста кадрови проблеми, някои бяха наказани, други контузени. Независимо кой е на терена - момчетата показаха характер и постигнахме хубава победа. Самите момчета съжаляват, че победата можеше да бъде по-категорична".

Остава ли реваншът отворен?

"Изиграхме едната част от сблъсъка, има още една. Всичко ще се реши на реванша. Докато не мине мача на 10 май - вратата е отворена и за двата отбора", завърши специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво сподели лидерът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов след победата над Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички