Гледай Славия - Левски за Купата на България НА ЖИВО - ето как


Гледай Славия - Левски за Купата на България НА ЖИВО - ето как
Снимка: Официален сайт на Левски

2394 0

Левски гостува на един от най-неудобните си съперници за Купата на България - Славия. "Сини" и "бели" излизат в изключително важен четвъртфинал. Двата тима сериозно разочароват с изявите си през този сезон и именно това е състезанието, с което могат да спасят кампанията.

"Белите" имат надмощие срещу градския си съперник в двубоите за Купата. Двата отбора са се срещали 14 пъти, като Славия има 6 победи срещу 3 за Левски. Столичните клубове са играли два финала помежду си, като и двата са спечелени от Славия.

Славиша Стоянович изпитва доста проблеми в защита, като отсъстващи са Начо Монсалве и Ребин Сулака, както и левият бек Фейсал Рерас. Това ще наложи връщането на Тома Даске в стартовия състав.

Александър Тарханов също се оплаква от кадрови проблеми. Срещата пропуска поради наказание Емил Стоев. Очаква се на негово място мача да започне Ивайло Димитров, който има три гола срещу Левски в последните двубои между двата тима.

Срещата между Славия и Левски ще започне в 18:30 часа, като ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт" и ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички