Сътресения във Враца: Ботев остава без основен спонсор от 2022 година?


Сътресения във Враца: Ботев остава без основен спонсор от 2022 година?
Снимка: Lap.bg

2490 0

Намиращият се на 11-о място в Първа лига отбор на Ботев Враца завърши 2021 година с две победи - 1:0 срещу Берое и 4:2 срещу Локомотив Пловдив, но има вероятност новата 2022 г. да не започне по най-добрия начин за тях, пише "Тема Спорт".

Основният спонсор на "зелените" - АЕЦ Козлодуй, е напът да се оттегли от клуба, обяви президентът на клуба Христо Илиев:

"Финансово нещата засега са наред. Ще видим дали ще продължи подкрепата от АЕЦ Козлодуй и през 2022 година. С другите спонсори нещата са окей. Въпросителната е АЕЦ Козлодуй. През януари ще видим дали ще продължат да финансират отбора, или не", заяви Илиев, но допълни:

"Имаме твърд договор с букмейкъра WINBET, който даже се повиши. Увеличи се сумата, което няма как да не ни радва. Община Враца всяка година помага на отбора, за което ѝ благодарим. Въпросителната остава, както вече казах, с най-големия ни спонсор – атомната централа".

"Ако решат да продължат да ни помагат, това ще е много хубаво, ако обаче спрат, имаме и други алтернативи, които могат да запълнят тази празнина в бюджета ни. Мислим по този въпрос. В момента шансовете са 50 на 50, но имаме резервен вариант, с който да реагираме", побърза да успокои феновете президентът на Ботев Враца.

*Наскоро се бяха появили слухове, че Левски проявява сериозен интерес към един от обещаващите таланти на врачани - подробности научете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички