Левски хвърли око на 17-годишен обещаващ талант на Ботев Враца


Левски хвърли око на 17-годишен обещаващ талант на Ботев Враца
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2800 0

Столичният гранд Левски проявява сериозен интерес не само към Дориан Бабунски от Ботев Враца, но и към още един футболист на "зелените", пише днес "Мач Телеграф"!

Става въпрос за 17-годишния талант Кристиян Тодоров, който вече успя да натрупа 15 мача с екипа на врачани. Той е поливалентен и може да играе както зад централния нападател, така и на позиция по крилата. "Сините" определено имат нужда от такъв играч, тъй като в тези зони Станимир Стоилов не разполага с много футболисти.

Отделно от това, Тодоров напълно се вписва в плановете на клуба, който възнамерява занапред да привлича само млади и перспективни таланти с идеята да печели приходи от продажбата им в бъдеще. 

Интересно е да се отбележи, че този играч на Ботев Враца е бил в школата на Пирин, но има изкаран период и в нидерландския Твенте. Неговият договор с тима от Първа лига е до края на сезона и от 1.1.2022 г. е свободен да води преговори с друг клуб!

*През вчерашния ден нападателят на "сините" Билал Бари даде много интересно интервю, в което разкри, че е изпитвал трудности в началото на "Герена", но вече гледа уверено напред.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички