Съотборник на Христо Стоичков в Барселона стартира преговори за треньорския пост в Славия


Съотборник на Христо Стоичков в Барселона стартира преговори за треньорския пост в Славия
Снимка: БГНЕС

1953 0

Легендарният футболист на Барселона - Хосе Мария Бакеро, който дълго време защитаваше цветовете на "блаугранас", заедно с Христо Стоичков, ще стартира преговори със Славия за овакантения треньорски пост в най-стария столичен клуб, твърди "БЛИЦ".

Според изданието звездата от дриймтийма на Йохан Кройф в Каталуня ще пристигне в близките дни в София, за да започне преговорите със Славия. Очаква се, ако двете страни стигнат до споразумение, Бакеро да подпише договор за 2 години.

Припомняме, че синът на Бакеро - Йон, записа 20 мача за най-стария ни столичен клуб, в които се отчете с 5 попадения. При евентуална сделка с Хосе Мария, то е много вероятно Йон да се завърне обратно при "белите".

От гореспоменатия източник съобщават, че връзката между Хосе Мария Бакеро и Славия е била футболният мениджър Лъчезар Танев, който живее и работи в Барселона.

В своята треньорска кариера Хосе Мария Бакеро има опит в отборите на Пуебла, "Б" отбора на Малага, Реал Сосиедад, Полония Варшава, Лех Познан и Хуан Аурих.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фенове на Левски плениха знаме на ЦСКА, а "подвигът" бе разпространен от популярна група в онлайн пространството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички