В чужбина обявиха: Французин от Първа лига е първото попълнение на ЦСКА 1948


В чужбина обявиха: Французин от Първа лига е първото попълнение на ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4063 0

Осигурилият си дебютно участие в квалификациите за Лига на конференциите - ЦСКА 1948, е напът да привлече първо лятно попълнение, съобщават във Франция. 

Местното издание lesviolets.com, което е специализирано в новините около първокласния Тулуза, споделя, че един от обвързаните с клуба играчи ще остане в България за нов период от време. 

Става въпрос за акостиралия през миналия летен трансферен прозорец в Ботев Враца - Том Рапнуи. Неговият наем в спасилия се от изпадане тим изтича и от това ще се възползва ЦСКА 1948. 

Данните на бранителя

Високият 188 см дефанзивен футболист изигра 16 двубоя, в които се отчете и с една асистенция по време на целия сезон. В миналото той има срещи за представителния тим и дубъла на Тулуза. 

От изданието споделиха за SportLive.bg, че "виолетовите" ще се разделят с младия талант и той ще премине за постоянно в ЦСКА 1948. Към момента той бива оценяван от Transfermarkt.com на 300 000 евро.

Вижте какво обяви Ивайло Чочев за собственото си бъдеще в ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички