Светослав Петров пожела на Симеон Александров да се пребори за място в ЦСКА


Светослав Петров пожела на Симеон Александров да се пребори за място в ЦСКА
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1477 0

Треньорът на Септември Сф - Светослав Петров, говори след мача с Ботев Пд. Столичани стигнаха до успеха с 2:1.

Няма как да не съм доволен. Използвам възможността да поздравя футболистите. Особено след 20-25-ата минута на първата част, когато имахме проблеми в защита компенсирахме с по-голяма воля и желание. Не знам дали сме намерили рецептата. Не мога да говоря сега конкретно за играта. Със сигурност съм изключително доволен от победата. Първите мачове играхме добре, но не печелихме точки. Радващото е, че миналата седмица в Стара Загора за първи път обърнахме мач от доста време. Надявам се да натрупаме футболно самочувствие“, коментира Петров.

Изключително съм доволен най-вече от отношението, което показаха Мартин Петков и Симеон Александров в Стара Загора, когато влязоха като резерви и неслучайно си заслужиха мястото, за да започнат днес. Отблагодариха се по най-добрия начин. То си е за тях. Знаете пътя, който следва нашият клуб и идеите на нашия президент. Надявам се, че Сами ще успее да се пребори отново от лятото за място в ЦСКА, продължи специалистът, визирайки героите за своя тим в днешната среща.

Петров говори и за следващата среща на тима си, която е срещу Черно море. Той акцентира, че и с оглед на класирането и точковия актив, оцеляването на тима в елита зависи от представянето до края на шампионата.

Ще бъде един от най-трудните ни мачове. Уважавам много Илиан Илиев и Петьо Костадинов. Черно море е показал през последните години, че е много силен отбор и домакин. Надявам се, че този импулс, който има в отбора, ще е предпоставка за добра игра", завърши младият наставник на столичани.

Вижте ТУК как се разви срещата между Септември Сф и Ботев Пд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички