Светльо Петров се закани на Пенев и Хебър: Ще слага край на серия загуби


Светльо Петров се закани на Пенев и Хебър: Ще слага край на серия загуби
Снимка: Официален сайт на Етър

1155 0

Новият треньор на Етър - Светослав Петров, ще опита да сложи край на серията от пет поредни поражения в Първа лига. Той наследи на поста Емануел Луканов и сега ще дебютира срещу Хебър. 

"Гробарите" не са сред "страшилищата" в елита, но показаха от началото на сезона, че могат да постигат любопитни неща и под формата на аутсайдери. Петров говори пред клубната медия за отношенията си със съперниковия наставник - Любослав Пенев.

С легендата на родния футбол са бивши съотборници,  а по-късно Пенев му е треньор и президент.

Коментарът на Петров

"Надявам се в краткото време до мача с Хебър да запозная футболистите с идеите, които имам за развитието на отбора и конкретно за предстоящия противник. Надявам се да се получи един добър мач и най-важното е да извлечем един позитивен резултат. Предстои ни мач срещу съперник с доказал се треньор. Очаква ни много сериозна битка и искам да видя Етър като отбор, а не като 11 индивидуалисти. 

Познавам доста добре Хебър, а още по-добре Любо Пенев и Ради Здравков. С Любо сме били съотборници, бил ми е и треньор, и президент. Знам много добре нещата, на които държи и изисква. С неговото идване Хебър се промени доста и като начин на игра, привлякоха добри футболисти. Имам идея как да им се противопоставим, не да ги изненадаме, а да се опитаме да вкараме нашите идеи. Но всичко зависи от футболистите, ние треньорите сме до тъчлинията и до първия съдийски сигнал. Най-важното е нещата да се получат на терена. 

Със сигурност и при Хебър има психологически товар. Отборите от втората част на таблицата няма как да сме в серия от 8-9 победи като Лудогорец, ЦСКА или Локо (Пд), затова още при представянето ми казах, че психологията е изключително важна. Най-важното е да не губиш вяра в себе си, един играч когато загуби вяра в себе си е за никъде", категоричен е специалистът. 

Следете всичко най-интересно от Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички