Бивш футболист и треньор на ЦСКА ще спасява Етър


Бивш футболист и треньор на ЦСКА ще спасява Етър
Снимка: Етър Велико Търново

3708 0

Бившият футболист и помощник-треньор в ЦСКА - Светослав Петров, ще замени Емануел Луканов начело на Етър. Местният специалист бе заменен след натрупалите се лоши резултати за "болярите" от началото на сезона. 

Наследникът на Луканов

Петров за последно бе начело на Септември през миналия сезон до пролетта, когато бе заменен от Красимир Балъков. И легендата от "Американското лято" не успя да спаси столичани и сега продължава борбата във Втора лига. 

"Янтра ДНЕС" разкри, че Етър не е успял да финализира сделка с някой измежду бившите треньори на клуба Станислав Генчев и Сашо Ангелов. Така се е стигнало и до варианта с Петров, който пропуска гостуването в Кърджали. 

Настоящата ситуация

Срещу Арда "виолетовите" ще бъдат водени от помощника на Емануел Луканов - Марин Стефанов, а окончателният нов мениджър се очертава да бъде представен в понеделник.

В момента Етър е последен с едва четири точки след 10 изиграни срещи, колкото има и Славия. Локомотив София пък е 14-и, но с 9 пункта и среща повече.

Вижте кой ще поема Станислав Генчев във Втора лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички