Официално: Светослав Петров е новият старши треньор на Етър Велико Търново


Официално: Светослав Петров е новият старши треньор на Етър Велико Търново
Снимка: etarvt.bg

1314 0

Етър Велико Търново обяви с публикация в официалния си сайт на 2-ри октомври, че Светослав Петров е новият старши треньор на отбора!

Бившият футболист на ЦСКА вече е бил представен на играчите от председателя на УС Деян Куздов и е водил първата си тренировка начело на "болярите".

"Залагаме отново на млад и амбициозен специалист, който е доказал своя професионализъм в работата си. Надяваме се, че ще се справи с нелеката задача да запази мястото на отбора в елита. Към момента не можем да правим нова селекция до зимата, така че ще се справяме с наличния потенциал и трябва да използваме сто процента от възможностите му", обясни Куздов.

След 11 изиграни мача, Етър е на последното 16-о място в Първа лига с актив от само 4 точки и голова разлика 7:21. Тимът се намира в серия от четири поредни загуби, последната от които дойде на 1-ви октомври - 0:3 при гостуването на Арда Кърджали.

В треньорската си кариера Светльо Петров е бил помощник в Локомотив София и наставник на Септември София (до началото на месец май 2023-та година). Официалното му представяне във Велико Търново ще бъде на 4-ти октомври, от 13:00 часа, когато ще даде пресконференция на стадион "Ивайло". Дебютът му ще бъде при домакинството на Хебър Пазарджик, което е насрочено за 8-и октомври (15:15 часа).

*Четете всички последни новини от българския футбол в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички