С какъв състав ще играе ЦСКА в приятелския мач срещу Динамо Москва?


С какъв състав ще играе ЦСКА в приятелския мач срещу Динамо Москва?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2063 0

В 16:00 ч. българско време днес (28 януари) ЦСКА ще се изправи срещу Динамо Москва във втората си проверка по време на зимния лагер в Турция.

Наставникът на отбора Стойчо Младенов най-вероятно ще изпробва титулярен състав, на който смята да разчита, с леки изключения, и в първия мач от пролетния дял на Първа лига срещу Локомотив София (13 февруари), пише "Sportal".

Под рамката на вратата се очаква да застане Густаво Бусато, а пред него като централни бранители да действат Юрген Матей и Мено Кох. По двата фланга в защита ще бъдат Иван Турицов и Брадли Мазику.

Проблемите за "червения" треньор идват от върха на атаката, тъй като Жорди Кайседо е с националния си отбор (Еквадор извъртя Х с Бразилия), а Георги Йомов има леки проблеми и не се знае дали ще бъде наличен избор за сблъсъка с руснаците. 

В средата на терена Стойчо Младенов смята да заложи на тандема Жеферсон-Юга, а пред тях да играят Греъм Кери, Федерико Варела, Яник Вилдсхут и Бисмарк Чарлс.

Що се касае до новото попълнение Гарсес - той ще влезе в игра на почивката. Браян Морено пък едва ли ще получи повече от 15-20 минути, тъй като е в много ранен етап от подготовката си!

Динамо Москва ще бъде най-силният противник на ЦСКА през зимата - отборът е на второ място в руския Елит и е на 2 точки от лидера Зенит. До края на сезона в местната Висша лига остават 12 кръга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички