Стойне Манолов разкри ще продължи ли Царско село в Първа лига


Стойне Манолов разкри ще продължи ли Царско село в Първа лига
Снимка: Lap.bg

2873 0

Собственикът на Царско село Стойне Манолов коментира информацията, че ще спре финансирането на клуба още през зимната пауза. Бизнесменът потвърди, че клубът ще продължи участието си в Първа лига и през пролетния дял.

“Засега ще продължим и през пролетния дял. Но казвам, засега. Ако има промяна, или нещо различно от това, ще дам пресконференция. Това е. Кой ви е казал, че няма да продължаваме? Да, напускат ни играчи, но и друг път са си тръгвали. После сме взимали други и процесът е продължавал. Всяка година е така при нас”, заяви Манолов пред “Тема Спорт”.

“Пак казвам, ако реша да се отказвам, ще свикам пресконференция и ще го обявя официално. Дотогава всичко са само спекулации. По принцип съм разочарован от това, което се случва напоследък, но както и да е…”, сподели бизнесменът.

“Ще има промени, не знам дали ще са кардинални. Това е съвсем нормално и логично. Започваме разговори с президента в каква посока трябва да тръгнем. Впрочем ние постоянно коментираме”, каза на свой ред старши треньорът на “царете” Любослав Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички