Стойне Манолов към феновете на Левски: Ако искат, да пристигат, има си органи на реда


Стойне Манолов към феновете на Левски: Ако искат, да пристигат, има си органи на реда
Снимка: Lap.bg

3418 0

Собственикът на Царско село Стойне Манолов предупреди феновете на Левски, че на стадиона има органи на реда, които да отговарят за ограниченията. Както е известно, срещата между двата тима ще се играе пред празни трибуни по решение на домакините, след което се появи привържениците на "сините" обмислят да нахлуят на трибуните.

"Окончателно този мач ще се играе при закрити врати, но защо чак сега се обръща внимание върху това? Срещите със Славия и Локомотив (София) също се проведоха без зрители. Всички домакинства на Царско село ще бъдат така поне до Нова година. Когато през пролетта се оправят нещата, най-вече с пандемията, мачовете ще се играят отново пред зрители, както е било. Феновете, ако искат - да пристигат.... Има си органи на реда, които да отговарят за ограниченията", заяви босът на Царско село Стойне Манолов пред "Мач Телеграф".

"Ще направим всичко възможно срещата да се проведе при нормални условия за игра. Този мач е много важен за нас. Нямаме достатъчно точки и се науждаем от такива. Нашата основна цел до края на сезона е да се спасим. През зимната пауза ще направим селекция и ще проведем лагер, но не сме решили още къде", добави той.

Повече за желанието на феновете да нахлуят на стадиона вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички