Стойчо Младенов вярва, че ЦСКА 1948 ще играе финал за Купата на България и напомни: Много отпаднаха и ги няма


Стойчо Младенов вярва, че ЦСКА 1948 ще играе финал за Купата на България и напомни: Много отпаднаха и ги няма
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1447 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, заяви, че очаква сериозни сблъсъци с Локомотив София на 1/2-финалите в турнира за Купата на България, но и че вярва, че неговият тим ще се класира за финала.

Тегленият днес (6 април) жребий отреди столично дерби да излъчи единия участник в мача за трофея на 24-ти май, като първата от двете срещи ще се изиграе на стадиона в квартал "Надежда".

"Кой ще бъде домакин в първата среща не е от толкова голямо значение. И двата отбора се познаваме добре. Мачът ще бъде с различен заряд, защото една загуба в първенството може да се навакса в следващите мачове. А до тук за Купата нямаш право на грешка", обясни Младенов, цитиран от "БТА" и допълни:

"Победихме ги много категорично в мача за първенството на техния стадион. Уверен съм и съм сигурен, че ще търсят реванш. Купата е нещо различно, мач с мач не си прилича. В два мача се надявам да покажем, че сме по-добрият отбор. Вярвам, че ще успеем да елиминираме Локомотив и ще играем финал".

"Ние сме отбор с характер, всеки мач играем за победа. Няма значение кой къде е. В един мач всичко е възможно. Да, трудничко беше с Арда, но важното е, че се взима мачът и затова сме тук на жребия. Много отпаднаха и ги няма", завърши Стойчо Младенов, подчертавайки липсата на грандовете Левски и ЦСКА, които бяха отстранени в хода на турнира от Лудогорец и Черно море, съответно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шеф в ЦСКА: Откакто съм в клуба не виждам напрежение, желая на Черно море да вдигне Купата!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички