Край на сагата! Стойчо Младенов се намеси решително и уреди заместника на Любослав Пенев в ЦСКА 1948


Край на сагата! Стойчо Младенов се намеси решително и уреди заместника на Любослав Пенев в ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

23080 0

Любослав Пенев напусна треньорския пост в ЦСКА 1948, но в клуба изглежда вече са готови със заместника му на горещия стол. В последните дни развитието по темата е претърпяло интересен обрат.

Според информация на „Тема Спорт“ Тодор Янчев ще е новият треньор на ЦСКА 1948. Първоначално се очакваше, че постът ще бъде поверен на наставника да дублиращия отбор Валентин Илиев.

В крайна сметка обаче Янчев е отговорил положително на предложението. Очакванията са в най-кратки срокове новината да бъде обявена официално от клуба.

Любопитното в цялата ситуация е, че преди около две седмици Янчев бе представен като нов старши треньор на Спортист Своге. След напускането на Любослав Пенев на бившия капитан на ЦСКА  е било предложено да смени Вальо Илиев в дубъла на ЦСКА 1948. Той обаче не е бил съгласен. Тогава се е намесил оперативният директор Стойчо Младенов и нещата са придобили обрат, след като Екзекутора на Ливърпул е убедил Янчев да стане треньор на представителния отбор.

Изданието съобщава още, че в щаба ще влезе и Неделчо Матушев. Той е близък приятел с Янчев от съвместния им престой в Нефтохимик Бургас преди повече от 20 години.За последно Матушев бе част от щаба на Георги Дерменджиев в националния отбор през 2019/20.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Огромна сензация! Любослав Пенев поема друг отбор от Първа Лига, но не е Ботев Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички