Стойчо Младенов обясни защо ЦСКА има шанс за титлата и не скри: Мачът ще бъде много специален за мен


Стойчо Младенов обясни защо ЦСКА има шанс за титлата и не скри: Мачът ще бъде много специален за мен
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

12137 0

Бившият футболист и старши треньор на ЦСКА, който в момента е оперативен директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, даде интервю пред португалското издание "O Jogo", в което изрази мнение, че в голяма степен спадналата форма на Лудогорец е причината тимът на Саша Илич да има шанс за шампионската титла в България:

"През този сезон Лудогорец не е толкова силен, нивото им падна малко. Мисля, че това до голяма степен е причината за класирането, а не толкова някакво значително израстване на ЦСКА. Битката е жестока, въпреки че Лудогорец има по-широк състав", сподели Младенов, цитиран от "БТА", а след това коментира предстоящия сблъсък (3 юни, 18:00 ч.) между ЦСКА и ЦСКА 1948:

"Мачът на ЦСКА срещу нас ще бъде решаващ. Стадионът ще бъде пълен, но 90 процента от феновете на ЦСКА ще ги подкрепят. Може би 10 процента ще бъдат зад нас... Ситуацията е трудна. Има хора, които искат обединение между двата клуба, но ръководствата вървят в различни посоки", разкри Екзекутора на Ливърпул и допълни:

"Постигнахме страхотен резултат (б.р. - равенството с Лудогорец, което свали "орлите" от първото място в таблицата), но на върха нищо не е решено. Това не се е случвало от доста години, има неяснота за няколко позиции в класирането. Невъзможно е да се предвиди какво ще се случи в последните два кръга. Двата основни кандидата за титлата са във върхова форма, но ние също се справяме добре, има подем след пристигането на новия треньор (б.р. - Атанас Рибарски). Ще бъде трудно за ЦСКА, въпреки че е домакин".

Стойчо Младенов не скри, че двубоят на стадион "Българска армия" ще бъде по-специален за него и обясни защо: "Мачът ще бъде много специален за мен, прекарал съм по-голямата част от кариерата си като играч и като треньор в ЦСКА. Станах шампион през 2008-а година, последната титла на клуба. И то с пълна доминация, с 24 победи и 6 равенства, което остава неподобрен рекорд в България".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Майкъла начерта пред SportLive как точно ЦСКА ще стане шампион и отсече: Не може футболистите ни да се сковават срещу Левски и Лудогорец!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички