Янчев: Братя Найденови винаги са държали много на честната игра


Янчев: Братя Найденови винаги са държали много на честната игра
Снимка: принтскрийн

2351 0

Доскорошният треньор на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, сподели мнението си около спекулациите, че "червените" биха могли да постигнат договорки с Лудогорец за поредните срещи между отборите през изминалата седмица.

Той разкри и защо е приел офертата на столичния тим, която го постави начело на клуба през последните няколко месеца, въпреки че това щеше да разочарова феновете на ЦСКА.

Наблюденията на Янчев

"Не съм се съмнявал, че подходът ще бъде такъв. Познавам добре братя Найденови и те винаги са държали много на честната игра. И за миг не съм си помислял, че ФК ЦСКА 1948 София ще тръгне да влиза в уговорки независимо кой е съперникът. В този ред на мисли бъдете сигурни, че те няма да отидат на “Българска армия” като обречени. Моето мнение е, че шампионатът ще се реши в последния кръг.

Наясно съм, че много фенове на ЦСКА не приеха добре това мое решение. Въпреки това аз не съжалявам. Намирах се в такъв момент от кариерата си на треньор, че нямах право да откажа подобна оферта. Аз търсех начин да изляза от ролята на “помощника” и да поема по своя път на старши треньор.

За това бях учил, завършил магистратура, бях се готвил и исках да водя отбор, който има амбиции и преследва цели. Това е причината, поради която приех. Не съм отишъл в Бистрица за пари. Смятам, че за тези месеци, в които бях начело на ЦСКА 1948 София показах, че мога да работя", споделя Янчев пред "Тема Спорт".

Ето какво сподели Тодор Янчев за шампионската борба в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички