Стилиян Петров: Скаран с Бербатов? Ще го подкрепям до края


Стилиян Петров: Скаран с Бербатов? Ще го подкрепям до края
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1504 0

Футболната легенда на България - Стилиян Петров, заяви, че битката, която той, Димитър Бербатов и екипът им водят срещу ръководството на БФС, няма аналог в българския спорт. Той коментира и слуховете за скандал между него и бившия му съотборник в националния тим.

Битката за БФС - без аналог в българския спорт?

"Сблъсквахме се с много неща. Много неща, за които не бяхме подготвени. Аз не мисля, че някой може да е подготвен за една такава битка. Не мисля, че и в друга федерация се е водила такава битка - 3 години, с различни прийоми, с постоянно говорене не за футбол, а изцяло за съдилища, конгреси, политика. Хората си правят заключения, без да вникнат в това, което искаме да направим", започна Петров пред bTV.

За "скарването" с Бербатов

"Нещата, които излязоха в последните няколко месеца - че не сме заедно, че сме разделени, това е една голяма лъжа. Димитър ме познава много добре и знае моята лоялност. Знаехме, че тази битка ще бъде дълга, той знае моята позиция. Аз ще го подкрепям до края, независимо какъв е резултатът. Вече трети път обикаляме страната, показваме уважение към футболната общественост. Това е неизбежна част българския футбол да върви напред", продължи бившият капитан на България.

"Когато нямаш какво да криеш..."

"Когато няма какво да криеш, не виждам какъв е проблемът да има излъчване на конгреса. Тогава може да се види как протича един конгрес. Общността може също да иска да види как се случват нещата, как се води един конгрес, какво се прави. Футболът е феномен. Когато не криеш нищо, защо да не пуснеш медиите?", каза още бившият халф. Димитър Бербатов пък заяви, че са получили обещание за конгреса от Михаил Касабов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички