БГ легенда шокира: Студентски град бе магнит за мен, Марто може и да е пил само кола


БГ легенда шокира: Студентски град бе магнит за мен, Марто може и да е пил само кола
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

16182 0

Един от най-легендарните футболисти на България, особено през 21-ви век - Стилиян Петров, явно бе в настроение в четвъртък вечер (15 февруари). Той бе много активен в личния си профил в социалната мрежа Facebook.

Всичко започна със споделянето на една снимка с Димитър Пенев, към която добави следния текст: "Първите думи на този велик треньор към мен: "С този студентски град, не можеш да се наспиш. Утре тренираме в 3 за да наваксаш".

Набързо публикацията му събра близо 1000 реакции, както и близо 100 коментара. Той бе много активен в отговорите си към хората. На няколко обеща свои артикули - подписани фланелки, както и шал от времето му, прекарано в Селтик.

С други пък сподели забавни разкази. "Така ли си правил .... С купони по студентски град чак до капитан на Селтик и Астън Вила" - пита го потребителят Чави Динков.

"Студентски град беше като магнит за мен. И тогава имаше чалга, сутрешни прибирания. Но никога не съм пропускал тренировка или непълноценен. Това се промени с времето. Вече две бири и цяла седмица почивка" - отговаря Стенли.

"Там се видяхме веднъж ,беше в една дискотека и пихме по Кола-Кола. Беше толкова отдавна" - пък му пише потребителят Мирослав Кръстев. А Стилиян отговаря: "Кока кола ли? Явно е бил Марто, не аз".

Стилиян Петров отговори кога ще отиде на мач на ЦСКА

Стилиян Петров с шеговити и закачливи отговори

Той дори се разбра да посети мач на ЦСКА. "Г-н Стилия Петров, аз като ваш фен и фен на любимия ЦСКА, кога ще изглеждаш на живо по не един мач..." - пише потребителят Красимир Енев.

"Може да се организираме и да го изгледаме двамата заедно Краси. Стига да не те притеснява това. Тези дела и съдебни битки ни направиха адвокати. Дай сигнал и можем да го обсъдим. 16 март с Ботев Пловдив?" - отговаря Стенли. 

Съвсем наскоро пък името на Стилиян Петров бе намесено, след като Венцислав Стефанов срина със земята Димитър Бербатов и кандидатурата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички