Венци Стефанов срина със земята Димитър Бербатов и кампанията му - намеси и Стилиян Петров


Венци Стефанов срина със земята Димитър Бербатов и кампанията му - намеси и Стилиян Петров
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

23658 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изказа мнението си отново предстоящия избор на нов президент на Българския футболен съюз. Той се изказа доста критично за един от основните претенденти в лицето на Димитър Бербатов.

Той на няколко пъти обвини в лъжа бившия нападател на Манчестър Юнайтед, като го разкритикува конкретно за изказването му, че ще намери спонсори за БФС. По думите на Стефанов "никой няма да дойде и да хвърли милиони".

Венци Стефанов пак скочи на Бербатов и екипа му за БФС

Още: Димитър Бербатов сигнализира: Михайлов се опитва да се завърне начело на БФС

Димитър Бербатов и част от екипа му за БФС - Стилиян Петорв и Мартин Петров

"Чувам Бербатов да обяснява, че щял да намери спонсори за БФС. Какви спонсори, какво говори? Никой няма да дойде и да хвърли милиони. Сами трябва да помогнем на децата ни, а не да се заплашва със затвори, следствия... Да, ако някой е откаднал, да си носи последствията, но когато говорим за спорт, за футбола ни, това нещо не трябва да съществува" - започна той.

Впоследствие Стефанов отново сподели, че няма как Бербатов и екипът му да сбъднат обещанията, които дават. Той бе категоричен, че голмайсторът на България за всички времена няма как да спечели конгреса, като намеси и Стилиян Петров с ироничен въпрос дали ще ръководи от Бирмингам.

"Знам, че това, което Бербатов и екипът му обещават, не могат да го изпълнят. Как изобщо хората им вярват? Говорят, че някой ще дойде и ще налее милиони във футбола ни. Кой ще е този и за какво точно ще ги даде, някой задава ли си този въпрос? Щял бил да ги даде, защото не е Боби Михайлов, а Димитър Бербатов. Бербатов изобщо не го броя, че може спечели конгреса. Не е нормално той да бъде президент.

Още: Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров започват нова обиколка на България

Той няма нито един работен ден. Има ли представа, че всяка седмица в България се играят 700 мача на всички нива? Как ще ги ръководи - той от стола в Бояна, Стилиян Петров от Бирмингам... как, как? Изобщо нямат представа за какво става въпрос. Този, който говори за отмъщения и подобни, не го чака нищо добро" - завърши Стефанов пред "Блиц". Наскоро Венцеслав Стефанов се изказа патриотично какъв трябва да е новият президент на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички