Борислав Михайлов обяви гордо: България ще черпи опит от родината на Меси и Марадона


Борислав Михайлов обяви гордо: България ще черпи опит от родината на Меси и Марадона
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2631 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов написа в профила си във Фейсбук, че с гордост обявява, че родната Централа е получила покана от Аржентинската футболна асоциация за осъществяването на съвместни инициативи!

Става въпрос за двустранен проект, чиято цел ще бъде обмен на кадри и опит. Той добавя, че това е поредно признание за работата на БФС и сега страната ни ще има шанс да почерпи опит от родината на Диего Марадона и Лионел Меси.

Публикуваме поста му без редакторска намеса:

"За мен е изключителна гордост да обявя, че Българският футболен съюз получи покана от Аржентинската футболна асоциация (АФА) за съвместни инициативи и различни програми за развитие на футбола на всички нива.

Двустранният проект ще включва както обмен на кадри с цел повишаване на експертизата на треньори, рефери и специалисти, така и организация на юношески тренировъчни кампове в двете страни. Отделно от това планираме семинари с цел споделяне на опит в организацията на първенства, турнири и методологии в спортната медицина, спортната наука и маркетинга.

Това е поредно признание за работата на БФС от наши международни партньори и безценна възможност както за федерацията ни, така и за членовете на нашето футболно семейство да черпят опит от родината на Диего Марадона, Лео Меси и Марио Кемпес.

В момента подготвяме Меморандум за сътрудничество, за да потвърдим и формално общите ни цели".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички