Петьо Костадинов: Държавата се е мобилизирала видимо за някои от кандидатите за БФС


Петьо Костадинов: Държавата се е мобилизирала видимо за някои от кандидатите за БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

429 0

Кандидатът за президент на БФС - Петьо Костадинов, който първи от седмината пристигна на конгреса днес, намекна, че някои от съперниците му имат политическа подкрепа.

Той подозира държавна протекция върху кандидати

"Някои са поели сериозни ангажименти, държавата се е мобилизирала за тях видимо. Снощи в този хотел са работили техни хора. Това е съвсем сигурно. Нямам напрежение. Очаквам хората да помислят за футбола, а не това, което им е подсказвано да правят", заяви той пред журналистите.

Той очаква честен конгрес, но и "някои нередности"

Костадинов, който заяви, че не изпитва никакво напрежение в днешния ден, заговори за "протекторирани" сред съперниците си, но отказа да назове имената им.

Намекна кои са "протекторираните"

"Очаквам честен конгрес в самата процедура. Какво се е случило преди и след това.... Тези дни ви говоря за протекторирани. Всеки ход и цялата информация, която излиза, доказва точно това. Огледайте тези, които са си показали Изпълкомите, в които има прилична политическа винета, и може би ще са протекторираните", посочи той.

"Очаквам да има някои нередности. Зависи как е минал инструктажът", казва още той според БНТ. А ето кой се снима с Бойко Борисов в деня преди конгреса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички