Венци Стефанов към Гриша Ганчев: Никога няма да бъдеш ЦСКА, винаги ще останеш Литекс!


Венци Стефанов към Гриша Ганчев: Никога няма да бъдеш ЦСКА, винаги ще останеш Литекс!
Снимка: БГНЕС

2624 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължи словесната си война с ЦСКА, които обвинява, че със съдийска помощ са отнели на неговия клуб второто място в класирането, даващо директно право за участие в Лига Европа. В крайна сметка "белите" завършиха сезона на трето място и ще играят бараж за Европа с Ботев (Пловдив). Стефанов този път нападна директно собственика на "червените" Гриша Ганчев, за когото твърди, че е публикувал като официално обръщение на клубния сайт думите, които лично му е написал.

"Уважавам феновете на ЦСКА, тъй като те са достойни хора. Не бива обаче Гриша Ганчев да се крие зад тях и ръководството на клуба. Когато един мъж има какво да каже, излиза с името си. Това, което Ганчев вчера ми написа, днес излиза като официална информация от клуба. Ганчев, по-добре замълчи, вместо да ме дърпаш за езика. Ако започна да говоря, няма да е добре за теб. Знаем какво върши кръгът "Царско село", заяви клубният президент пред "Гонг".

"Не го играй борец за правда, тъй като ти най-много си оцапан! Г-н Ганчев, ти не си ЦСКА, а си Литекс. Това много добре го знаеш. И никога няма да бъдеш ЦСКА. Винаги ще си останеш Литекс", завърши Стефанов. А ето коя позиция на ЦСКА го подразни и предизвика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички