Венцеслав Стефанов: Помиярът Ивайло Стоянов класира ЦСКА в Европа!


Венцеслав Стефанов: Помиярът Ивайло Стоянов класира ЦСКА в Европа!

2993 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов използва остър език, обвинявайки елитния съдия ивайло Стоянов, че е класирал ЦСКА за Европа. Той визира мача между "червените" и Локомотив (Пд), за който се създаде впечатление, че "смърфовете" са ощетени. Главен рефер на двубоя беше именно Стоянов.

"Искам да има разбирателство и клубовете да играем феърплей, а не като срещата между Локомотив и ЦСКА онзи ден. Всички видяхме този помияр Ивайло Стоянов какво направи. Шефът му Костадин Стоичков е виновен, че му дава мачове", коментира Стефанов пред "Блиц".

"Той трябва да си подаде оставката и да си заминава заедно с тези трима-четирима доказано поръчкови съдии. Говоря за Ивайло Стоянов, Николай Йорданов и още няколко. Те са една групичка, която изпълнява поръчки!", допълни босът на "белите".

"Дори и да не се класираме в Европа, няма проблем. Да сме живи и здрави е най-важното. Сега поне съм спокоен, че ЦСКА се класира. По-точно казано: Ивайло Стоянов ги класира. Помогна им да продадат Али Соу. На този съдия трябва да му издигнат паметник в Борисовата градина", завърши той. Неотдавна треньорът на Берое - Димитър Димитров, обяви, че само неговият и още 4 родни клуба не си назначават съдии. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички