Бивш играч на Левски се насити на чужбина, връща се да къса мрежи в България


Бивш играч на Левски се насити на чужбина, връща се да къса мрежи в България
Снимка: Официален сайт на Левски

3963 0

Бившият футболист на Левски Станислав Костов се завърща в родния Елит! Нападателят ще облече екипа на новака в Първа лига Пирин Благоевград. Голаджията бе представен като играч на тима на пресконференция днес:

"Всички знаете какво е за мен Пирин. Щастлив съм, че отново съм си вкъщи. Бързо се съгласих, след като получих обаждането. Чувствам се в добра форма. Благоевград заслужава да има силен Пирин. Престоят ми в Кипър беше добър за мен. Отидох да видя как е в чужбина. Пирин винаги е бил приоритет за мен в България. Пак ще кажа - щастлив съм, че отново съм у дома", заяви при представянето си Стаси Костов.

"Тук има добри футболисти. За мен е чест, че ще играя с такива големи играчи. Чувам, че колективът е страхотен. Ръководството работи професионално. Надявам се да направим добър отбор и да завършим на възможно най-високо място. Договорът ми е за две години. Това не беше единствената оферта към мен, но беше тази, която най-много исках да приема", добави още той.

29-годишният Станислав Костов е играл за редица отбори в България - ЦСКА, Ботев Пловдив, Берое, Пирин Благоевград (2016-2018) и Левски. Именно със силните си изяви при "сините" той стигна до националния отбор на България, а през 2020 година бе продаден на кипърския Олимпиакос Никозия. През сезон 2018/19 Костов стана голмайстор на Първа лига, след като отбеляза 24 гола в 36 шампионатни срещи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички