Протестите продължават: И феновете на Черно море тръгват в атака срещу Боби Михайлов и БФС


Протестите продължават: И феновете на Черно море тръгват в атака срещу Боби Михайлов и БФС
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

1277 0

Феновете на още един клуб от Първа лига стягат протест срещу БФС. Позицията си срещу ръководството на футболната ни централа в неделя ще изразят и привържениците на Черно море.

Шефът на НФК на „моряците“ Иван Михайлов обяви пред колегите от „Dsport“, че протестното шествие ще започне пред сградата на Община Варна и ще продължи към зоналния съвет на БФС – Варна. Из града ще бъдат разлепени и куп транспаранти против футболната централа и нейния шеф Борислав Михайлов.

Днес морската ни столица осъмна с подобни плакати. Протестите на феновете на Черно море ще продължат и в понеделник, когато на стадион „Тича“ ще гостува Ботев Враца в среща от първенството на Първа лига, гарантира Михайлов.

От изданието припомнят, че поради участието си на Конгреса на 18 март, 4 клуба от варненска област бяха изключени от БФС и извадени от първенствата. Става въпрос за Тополи, Камчиец (Дългопол), Сини Вир (Цонево) и футзалния Черно море Мания.

„Мания” завърши на второ място в градското първенство на Варна и трябваше да вземе участие във финалната фаза на националната лига, която стартира на 1-и април във Велико Търново. След като нямат право да играят, целият отбор на Черно море Мания пакетно премина в тима на Черно море, за да може да се пусне в шампионата.

А ето какъв взривяващ коментар за протестите срещу БФС направи Йордан Лечков.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички