Станислав Генчев след равенството с ЦСКА: Мач, който трябваше да завърши с победа за нас и то убедителна


Станислав Генчев след равенството с ЦСКА: Мач, който трябваше да завърши с победа за нас и то убедителна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1822 0

Наставникът на Локомотив София - Станислав Генчев, говори пред камерите на "Диема Спорт" след равенството на неговия тим 1:1 с ЦСКА.

Ето какво каза специалистът:

"Мога да кажа че изиграхме първо полувреме, в което трябваше да водим с повече от един гол. През второто полувреме приехме играта в своята половина, направихме и принудителна смяна на Франса, който не бе и най-активният нападател".

"Други двама футболисти също поискаха смяна, а това допълнително разконцентрира играта ни. Не можахме да бъдем добре концентрирани през втората част, както през първата и да затрудним ЦСКА. Допуснахме гол след статично положение, което си го създадохме само, изчиствайки топка в корнер и така дадохме шанс на противниковия отбор да изравни. Мач, който трябваше да завърши с победа за нас и то убедителна".

"Един отбор му трябва време да се обиграе и да свикне. Ние вече шеста седмица работим заедно и очаквах да сме по-добри от мача с Черно море както в защита, така и в атакуващ план. Бях сигурен, че ако си изпълнем задачите, както искаме ще създадем проблеми на ЦСКА. Трябваше да вкараме от игра поне два гола".

"Пропуските натежаха, чисти положения, които трябваше да завършат с гол. Рядко се откриват шансове, както стана днес за Илия и Мони, които бяха длъжни да вкарат и да затворим мача рано-рано".

"Франса имаше проблеми още през седмицата, игра колкото можа. Божидар Кацаров игра с температура, Мони Славчев получи схващане, това са все едни "приятни" моменти за един треньор. Някои футболисти влязоха на неприлични за тях позиции, но ще се справяме".

"За мен е важно отборът да израства, точките ще дойдат, те са вследствие на добра игра. Ако усъвършенстваме завършващата фаза съм сигурен, че ще трупаме още точки"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички