Станислав Генчев след боя над Септември: Можем да се развиваме още


Станислав Генчев след боя над Септември: Можем да се развиваме още
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1102 0

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев не скри задоволството си след боя с 3:0 над Септември София. Той обаче подчерта, че тимът му ще продължава да се развива в положителна насока.

Напълно заслужена победа за нас, тъй като се възползвахме от слабостите на Септември. Създадохме доста голови положения и отбелязахме 3 попадения през първото полувреме. Това ни даде психологическо предимство и спокойствие до края на мача“, коментира Генчев след мача.

Септември играе добър футбол и има собствен стил. Стараем се да поправяме грешките и да изчистваме слабостите. Радващо е, че втори мач не ни вкарват гол. Има някакъв напредък, но може още да развиваме и ще го направим“, продължи той.

Освен трите гола, създадохме няколко опасни контраатаки, които също можеше да завършат с удар. През втората част се отпуснахме, въпреки че наблегнах точно на това. Това е психологически момент за всеки футболист и при такава конфортна преднина подценява нещата. Ще се постарая да коригирам това нещо“, каза още треньорът на столичните железничари.

А ето какво обмисля Левски за мача с Лудогорец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички