Станислав Генчев се заяде с Левски: Бяха допуснали само 1 гол... а ние им вкарахме 3


Станислав Генчев се заяде с Левски: Бяха допуснали само 1 гол... а ние им вкарахме 3
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3538 0

Наставникът на Локомотив София - Станислав Генчев, взе участие в предаването "Домът на футбола" по "Diema Sport". Там той коментира най-различни теми свързани с българския футбол и неговите "железничари", като акцентира и върху победата на тима му по-рано през сезона с 3:2 срещу Левски.

Той заяви, че именно столичното дерби срещу момчетата на Станимир Стоилов ще остане дълго време в съзнанието му:

"Може би мача с Левски, който спечелихме с 3:2. Левски бяха в много добра форма, ние два пъти повеждахме, а те два пъти ни изравняваха. Левски беше допуснал само 1 гол в последните си 7-8 мача, а ние им вкарахме 3", каза Генчев.

"Мисля, че точките които имаме са справедливи. Завършваме осми, можеше да сме седми, или девети. Едно място не е фатално. За нас беше изключително важно да започнем да си играем домакинските мачове на нашия стадион, атмосферата е съвсем по-различна. Започнаха да идват все повече и повече фенове", добави още младият специалист.

Срещата, която се проведе на 10 септември тази година, бе много важен успех за "железничарите", които успяха да победят столичния гранд в мач за пръв път насам от 2010 година.

Междувременно Станимир Стоилов призна за проблеми в Левски по време на събрание на сдружението "Левски на левскарите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички