Станислав Генчев: Мачът започна по най-добрия начин, но направихме грешка


Станислав Генчев: Мачът започна по най-добрия начин, но направихме грешка
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1630 0

Локомотив (София) загуби с 0:2 от ФК ЦСКА 1948 в мач от 7-ия кръг на Първа лига.

Треньорът на столичните "железничари" - Станислав Генчев, коментира поражението след края на срещата. Пред медиите той сподели какви са причините за негативния резултат в Бистрица.

„Мисля, че мачът започна по най-добрия начин за нас. Влязохме със самочувствие, успяхме да останем и с човек повече. Направихме една необмислена постъпка в края на първата част", заяви Генчев.

"През второто полувреме класата на играчите на ФК ЦСКА 1948 надделя и първият гол беше преломен момент. Вторият тотално ни пречупи. Нашите конкретни цели са всеки мач да играем за победа, без значение от противника. Бяхме в много добра серия от три мача без допуснат гол и без загуба. За жалост, тази серия приключи днес. Има следващ мач.

Когато и двата отбора останахме с 10 души, ФК ЦСКА 1948 направи две смени. Влязоха Енрике Рафаел и Георги Русев. Те са много бързи и се възползват от празните пространства. Това принуди нашата защита да се дръпне назад, което даде шанс на Чочев да вкара. Така че точно тази класа в атака и в средата на терена се оказа решаваща.

Състоянието на Димо Бакалов ще се уточнява. Във всяка една фаза на играта трябва да работим. В атака пропуснахме, а в защита ни вкараха два гола. Трябва да работим и в двете фази“, допълни още той. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички