Локо София и Арда не се победиха, ВАР с ключова роля (ВИДЕО)


Локо София и Арда не се победиха, ВАР с ключова роля (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1766 0

Локомотив София и Арда Кърджали не се победиха и завършиха 1:1 на "Надежда" в двубой от последния 30-и кръг преди разделянето в Първа лига. Абубакар Тунгара вкара за 0:1, а Карлос Франса възстанови равенството za столичани. Преслав Боруков вкара втори гол за Арда, който бе отменен след 7-минутно преразглеждане на ситуацията с VAR.

Арда бе по-активният отбор от началото на срещата, като още във 2' Станислав Иванов излезе сам срещу Гайе, но стреля право в него. А и бе вдигната засада. Малко след това и Тетах имаше шанс пред себе си, но стражът спаси.

В 24' се стигна до шанс и за "железничарите", когато Станислав Костов изпревари Крачунов и стреля, но ударът мина покрай вратата.  Две минути след това обаче Арда излезе напред в резултата.  Станислав Иванов напредна по дясното крило, след което подаде успоредно на голлинията, а Абубакар Тунгара стреля във вратата за 0:1. До края на полувремето Мартин Райнов имаше две възможности пред себе си, но не достатъчно опасни, за да се стигне до гол.

Локомотив София започна по-добре второто полувреме. В 47' поискаха дузпа, когато Красимир Милошев се свлече в наказателното поле след сблъсък с Джунейт Али, но реферът не уважи исканията.  В 68' се стигна до изравняване на резултата.  Селсо Рапосо центрира към точката за изпълнение на дузпа, където бе Карлос Франса, който заби топката в долния десен ъгъл аз 1:1.

Само две минути по-късно Арда вкара на Локомотив София. Радослав Цонев центрира на втора греда от статично положение за Пламен Крачунов, а той свали топката за Преслав Боруков. Той успя да реализира, но голът бе отменен. Ситуацията бе преразглеждана 7 минути с VAR, но голът не бе зачетен заради засада на Крачунов. До края на срещата така и не се стигна до повече попадения, въпреки че и двата тима се хвърлиха в атака.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички