След червения картон на Краев: Кой е най-грубият играч в Първа лига?


След червения картон на Краев: Кой е най-грубият играч в Първа лига?
Снимка: Lap.bg

3635 0

В снощния мач на "Герена" срещу Септември (София) Левски постигна победа с 2:0, въпреки че повече от половин час игра с човек по-малко. В неравностоен състав тима си остави полузащитникът Андриан Краев, който получи директен червен картон в 55-ата минута на двубоя.

Sportlive.bg реши да провери кой е най-грубият футболист в българската Първа лига през сезона, отчитайки картоните - жълти и червени, които е получил през настоящия сезон. Оказа се, че Краев не е на върха на тази класация, но попада в топ 5.

А лидерството тук е за бивш играч на Левски - Антонио Вутов, който сега носи екипа на Локомотив (София). Атакуващият халф е получил 9 жълти и 2 червени картона в 22 мача от родния шампионат.

На второ място по грубост е халфът на Ботев (Пд) Джеймс Ето'О с 6 жълти и 1 червен картон в 23 срещи. Трети е Пиер Зебли от Локомотив (Пловдив), който 8 пъти е бил официално предупреден и веднъж е бил гонен директно.

Краев е на четвърта позиция в неприятната класация с 8 жълти картона и 1 червен - този срещу Септември. За цялата си кариера при 'сините" досега той не е бил гонен до снощи.

Топ 5 на най-грубите играчи през кампания затваря Христофор Хубчев от Пирин Благоевград), който също е с 8 жълти картона и един червен. Статистиката и на Йосип Томашевич от Локо (Пд) е като тази на Краев и Хубчев. Той обаче ги е получил в 24 мача, докато халфът - в 25, а левият бек - в 17. А ето как Краев получи червения картон (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички