Станислав Генчев гневен: Настана пълен хаос, не можах да позная отбора


Станислав Генчев гневен: Настана пълен хаос, не можах да позная отбора
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1644 0

Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, остана разочарован от видяното от своите възпитаници в мача срещу Хебър от съботния следобед.

Столичните "железничари" допуснаха поражение с 1:4 в София. Наставникът отличи многото пропуснати шансове през първите 45 минути на срещата като ключови за развоя на мача.

"Не можах да ги позная"!

"Отдавам загубата най-вече на пропуските през първото полувреме. Поведохме в резултата, имахме три ситуации да вкараме за 2:0. Допуснахме изравняване в най-неудобния момент. През първото полувреме имахме доминация. След втория гол, необяснимо за мен, настана пълен хаос. Не можех да позная отбора, нищо общо с предишните мачове. След 2:1 дори не опитваха да правят това, което трябваше", заяви Генчев и продължи.

"Неприятно е да получиш гол в края на полувремето, но не трябва да е някакъв шок. Не трябваше второто полувреме да правим нищо по-различно. Можеше да водим с поне два гола. Доминирахме преди почивката. Необяснимо за мен, нещата много се промениха през второто полувреме", добави той.

Умората не е оправдание!

"Умора няма. Два дни са напълно достатъчно всеки да се възстанови. За нашите амбиции загубата е сериозен удар. Срамно петно е да паднеш с 1:4 у дома. По нищо не подсказваше, че ще загубим този мач, дори с един гол разлика, а тя стана срамна.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Няма разлика срещу кой играем, всички двубои са трудни. Показали сме, че след поражение реагираме добре. Трябва утре да направим разбор и анализ. Грешките не бяха много. Днес Хебър нямаше толкова чисти положения", завърши Станислав Генчев.

Наставникът на пазарджиклии Любослав Пенев пък не скри задоволството си от резултата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички