Спрягат Светослав Вуцов за Цървена зведа, ще замени бивш вратар на Лудогорец


Спрягат Светослав Вуцов за Цървена зведа, ще замени бивш вратар на Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1156 0

Новият треньор на Цървена звезда Барак Бахар по всяка вероятност ще иска да се раздели с вратаря на тима Милан Борян от следващия сезон. Именно заради това от тима са в търсене на нов страж, а сред спряганите имена е и това на Светослав Вуцов.

Славия може да направи доходоносен трансфер

Договорът му със Славия е до 2026, като сръбският гранд ще трябва да води преговори с "белите". От Звезда може да платят трансферна сума от около 1 млн. евро, пише "Zurnal". Допълва се, че първият избор на Бахар е израелският национален вратар Омри Глейзър. 

"Звездашите" се очаква да платят над един милион евро, а израелският клуб няма да създаде проблеми за неговата продажба, ако финансовите изисквания бъдат изпълнение. Възможността Омри Глейзър да играе в груповата фаза на Шампионска лига би била голяма крачка напред в кариерата на 27-годишния вратар.

Вуцов е бил наблюдаван от скаути на сръбския гранд, които са останали доволни от видяното. Добри думи за него е казал и селекционерът на националния отбор Младен Кръстаич. Младият страж наскоро претърпя операция на коляното, от която все още се възстановява.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички