Жесток удар по амбициите на Славия и националния ни отбор


Жесток удар по амбициите на Славия и националния ни отбор
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2263 0

Вратарят на Славия и на националния ни отбор по футбол - Светослав Вуцов претърпя операция в областта на коляното и вече има ясното колко дълго ще отсъства от терените.

"24 часа" съобщава, че родният страж ще се възстановява 20 дни, което означава, че ще пропусне остатъка от мачовете на Славия в Първа лига. Освен това 20-годишният страж ще бъде аут и за двата мача на националния отбор от европейските квалификации. На 17 юни "лъвовете" гостуват на Литва, а 3 дни по-късно приемаме лидера в групата ни - Сърбия.

Синът на Велислав Вуцов от месеци изпитва проблеми с коляното. По време на срещата от предпоследния кръг от редовния шампионат срещу Септември болката се увеличава и стражът решава да легне под ножа, а гореспоменатото издание съобщава, че от коляното му е изваден фрагмент, който е дълъг 5 мм.

През сезона Вуцов игра в 28 мача за Славия. Той не попадна в състава при загубата с 0:2 от ЦСКА. Тогава на вратата застана ветеранът Георги Петков, защото по-младият му колега имаше вирусно заболяване.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сериозен удар и по амбциите на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички