Скандал в Сърбия с екс звезда на Лудогорец: Не съм заслужил да ме гонят по телефона


Скандал в Сърбия с екс звезда на Лудогорец: Не съм заслужил да ме гонят по телефона
Снимка: Guliver/GettyImages

2501 0

Броени дни бяха нужни на новия старши треньор на Цървена звезда - Барак Бахар, да се замеси в голям скандал, който мигновенно обиколи медиите в западната ни съседка. 

Той е пряко свързан с един от ключовите футболисти на "звездашите" и родния Лудогорец през последните години - Милан Борян, който е попаднал сред "нежеланите" от израелския специалист, пише сайтът mondo.rs.

Идеята на наставника е да освежи тима на някои постове за участието му в Шампионска лига, като в този списък спада и вратарският, на който Борян е един от най-редовните избори през последните 6 години и бе замесен в незабравими европейски вечери. 

След края на кампанията в Сърбия Борян моментално се е запътил към Канада, където се подвизава за местния национален отбор. Не е изключено обаче с "кленовите листа" да бъде ангажиран до средата на юли, а Бахар не е очарован от идеята да започне следващия сезон с втория страж на клуба.

Разговорите и разочарованието на Борян

Така в крайна сметка новият наставник на балканския колос се е свързал по телефона с вратаря и му е обяснил, че би могъл да разтрогне с клуба и да се превърне в свободен агент, като клубът няма да има финансови претенции, въпреки че договорът между двете страни е до средата на 2026-та.  

"Не съм заслужил да ме гонят по телефона след 6 години в Звезда! Трябваше да се измисли начин, който да запази достойнството на двете страни. В крайна сметка ще видим как ще се развият нещата, защото имам договор до юни 2026-а година", недоумява ситуацията Борян пред zurnal.rs.

Вижте защо Моци определи България като "друг свят"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички