Спрягат Станимир Стоилов за елитен турски отбор


Спрягат Станимир Стоилов за елитен турски отбор
Снимка: Оф. сайт на Астана

2326 0

Станимир Стоилов е пред завръщане във футбола. Поне това твърдят медиите в Турция. Бившият наставник на Левски е спряган да поеме турския елитен тим Кайзериспор, информира изданието Ajansspor. 

Българският специалист може да заеме мястото на Байрам Бекташ, който бе уволнен заради слаби резултати. В момента отборът заема 17-о мясти и има едва 6 точки след 4 загуби в последните 5 двубоя.

Според информацията Стоилов вече е разговарял с президента на клуба Берна Гьозбашъ. Във футболната си кариера Стоилов е играл един сезон в Турция за гранда Фенербахче през 1992/1993, отбелязва изданието. За последно специалистът работи като национален селекционер на Казахстан, но напусна поста в средата на януари 2019 година.

Припомняме, че преди около седмица Стоилов бе свързван и с Лудогорец, след като разградчани се разделиха с Павел Върба. Както Sportlive.bg тогава ви информира обаче, Мъри няма никакво намерение да поема тима, независимо от условията, които му се предлагат.

Както е известно, легендарният бранител на "сините" за последно води Ботев (Пловдив) в родния шампионат, след което постигна изключителни успехи начело на казахстанския Астана. Благодарение на историческото си представяне начело на гранда, той бе избран и за селекционер на Казахстан, но ангажиментът му приключи през 2019 година. Не е тайна, че многократно Стоилов е получавал оферти да се завърне в България, начело на Левски или Лудогорец, но амбицията му е да води сериозен тим от чужбина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички